Stevning Idrætsforening

Om Stevning idrætsforening 

Stevning Idrætsforening – SIF – blev grundlagt i 1972, og har gennem tidens løb haft mange sportsaktiviteter på programmet bl.a. turneringsbadminton, håndbold, fodbold, windsurfing, dart og volleyball. Bestyrelsen bestod i de første mange år af 7 bestyrelsesmedlemmer, som også årligt arrangerede idrætsuge / – dage med bl.a. cykelture og gadekampe. 

Tiderne har imidlertid ændret sig, og i en periode har bestyrelsen kun bestået af 5 bestyrelsesmedlemmer, og da der ved generalforsamlingen 2005 ikke var muligt at hverve nye bestyrelsesmedlemmer, blev SIF nedlagt som selvstændig forening og genskabt, som et ”udvalg” under lokalrådet.

Aktuelt består SIF` s udvalg af Anette Bendixen ( formand ), Margit Schmidt ( kasserer ) og Linda Christensen ( alm. Medlem ). Udvalget er selvsupplerende, der afholdes ingen generalforsamling og sælges ikke passive medlemskort.  

Udvalget vil prioritere at holde gang i de idrætsaktiviteter, der allerede eksisterer   (basketball, badminton, gymnastik, og kortspil ) og evt. forsøge med nye tiltag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *